M-Ágnes Játéknagykereskedés
Filly PóniElválasztóGyüjtögetős játékokElválasztóHexBugElválasztóKreatív játékokElválasztóPlüss figurákElválasztóTársasjátékElválasztóÚJDONSÁGElválasztó
Kulcsszó, vonalkód
Termékkategória
Korcsoport
Nem
Márka
Árkategória

Nagyító
Kereső lezárás

Vásárlási feltételek

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a M-Ágnes Játék Webáruház rendszerének, úgy kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatót. Szolgáltatásunk igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyet értsen és kötelező érvényűnek tekintse magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Megvásárolható termékek

A M-Ágnes Játék Webáruház kínálatában műanyag, fém és plüss játékok találhatók meg, kifejezetten gyerekeknek. Ezen termékek áruházunkból elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetők meg. Személyes átvételre a kapcsolat menüpontban feltüntetett címen van lehetőség, de kizárólag interneten történő előzetes megrendelés esetén. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát.

Játék vásárlás és megrendelés

 • Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.
 • Játék vásárlás kizárólag regisztráció után lehetséges, a rendszerbe belépve.
 • A termék képe mellett található a termék megnevezése, a megnevezés alatt pedig látható az ár.
 • A kosár ikonra kattintva teheti kosarába a terméket. Ha a kosárból el akar távolítani egy vagy tübb terméket, akkor a mennyiség nullára írásával teheti meg.
 • A termékekhez tartozó fényképek a legnagyobb részben a termék tényleges kinézetét mutatják, azonban néhány esetben csak illusztráció, melyek eltérhetnek a valóságtól.
 • Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.
 • A hibásan leadott játék vásárlás utólagos korrigálására kizárólag az info@m-agnes.hu címre küldött levéllel lehetséges, melynek a regisztrációkor megadott e-mail címről és a regisztrált felhasználó nevével kell érkeznie a probléma részletes leírásával.

Szállítás

 • A megrendelt terméket Trans-O-Flex futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz.
 • A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8 és 17 óra között történik (amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet vagy olyan címet megadni, ahol biztosan át tudják venni a terméket).
 • A vételárat (utánvét esetén) és az esetleges szállítási költséget a futárnak, áru átvételkor kell kifizetni.
 • A megrendelt termékeket minden esetben becsomagolva szállítjuk, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljük. Soha nem szállítjuk a saját dobozában a terméket.
 • A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a 36 (30) 670 6967-es telefonszámon kérhető információ.

Szállítás díjszabása

 • 10.000 Ft alatti játék vásárlás esetén, Magyarország egész területén a szállítási költség 990 Ft-ba kerül.
 • 10.000 Forint feletti játék vásárlás esetén, Magyarország egész területén a kiszállítás díjtalan
 • Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költségen felül pénzkezelési díjat kell fizetni. Ennek mértéke minden esetben 600 Ft. Átutalás és bankkártyás fizetés esetén nincs pénzkezelési költség!
 • A vételárat és az esetleges szállítási költséget a futárnak, áru átvételkor kell kifizetni.
 • A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a 36 (30) 670 6967-es telefonszámon kérhető információ.
 • A számlát a csomag tartalmazza.
 • Kézbesítéskor a csomagot célszerű megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A létrejövő szerződésről

Az Ön által leadott megrendelésről elektronikus mentés és nyilvántartás készül, mely iktatásra és rögzítésre kerül, a későbbiekben is visszakereshető. A M-Ágnes Játék Webáruház nem csatlakozott magatartázi kódexhez.

Szerződő felek, a szerződés nyelve, az alkalmazandó jog

A szerződés a M-Ágnes Bt. és a megrendelő cég vagy magánszemély között jön létre. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

Szállítási határidő

Abban az esetben, ha az Ön által megrendelt termék megtalálható raktárunkban, a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a megerősítés/visszaigazolás után 1-5 munkanapon belül megérkezik. A raktáron nem lévő termékek esetén a megadott elérhetőségek egyikén tájékoztatjuk a termék várható beérkezéséről.

Általános Forgalmi Adó

A M-Ágnes Játék Webáruház oldalain található termékek árai tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t, más adó típusú költség már nem terheli a vásárlót.

Fizetés

 • Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költségen felül pénzkezelési díjat is kell fizetni. Ennek mértéke minden esetben 600 Ft.
 • Átutalás esetén nincs pénzforgalmi díj, kizárólag a szállítási költséget kell megtéríteni (ha 10.000 Ft alatti a játék vásárlás). Átutalás esetén a vásárlás végösszegét 5 napon belül a K & H Bank Zrt-nél vezetett 10400195-50526789-75481005 számlára kell átutalni. Amennyiben ezidő alatt nem érkezik meg számlánkra az összeg, a megrendelést töröljük, a terméket felszabadítjuk.
 • Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetés lehetséges. A terméket 5 napon belül át kell venni, ellenkező esetben a megrendelést töröljük, a terméket felszabadítjuk.

Garancia

 • Minden termékünkre az átadástól számított 6 hónapig garanciát adunk.
 • Garanciát csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk elfogadni a jogszabályoknak megfelelő feltételek alapján. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett károsodásokra!
 • Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 • A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie. A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el. A teljes törvényt ide kattintva tekintheti meg.

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Postacím: 1225 Budapest, Ipartelepi u. 3. Telefon: +36 30 670 6967, Fax: +36 1 210 3897. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is, mely weboldalunkról is letölthető: http://jatekok.m-agnes.hu/elallasi-nyilatkozat.doc Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól valü elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének jogát, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termék esetében is módja van.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

Fogyasztói kifogások kezelése

A vásárló kifogásaival, panaszaival az alábbi helyekre fordulhat:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Központi telefonszám: 36 1 459 4800
Faxszám: 36 1 210 4677

Akciós játékok
Terméknév
5-12 éves korig
1.190 Ft
 » 890 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
490 Ft
 » 390 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
2.490 Ft
 » 1.990 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
990 Ft
 » 790 Ft
Terméknév
6-9 éves korig
1.290 Ft
 » 799 Ft
Terméknév
6-15 éves korig
9.588 Ft
 » 7.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
3.990 Ft
 » 2.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
2.990 Ft
 » 990 Ft
Tony Hawk távirányítós ujjgördeszka
LEGO újdonságok 2015
M-Ágnes játékbolt és webáruház
1225 Budapest, Ipartelepi u. 3.
Telefon: 36 (1) 207-0664
Fax: 36 (1) 210-3897


NoFlash
Kosár tartalma
Akciós játékok
TV reklámos játékok
Felhasználó:
Jelszó: 


Játékbolt, játékáruház
Online játékbolt
A M-Ágnes játékáruház egy megbízható és egyszerűen kezelhető internetes játékbolt. 25 éves szakmai tapasztalatunkkal a játékpiac meghatározó szereplői vagyunk. Szállítás csak 990 Ft, de már 10.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes az egész ország területén. Az oldal tetején található intelligens keresőmodul segítségével pedig gyerekjáték megtalálni a keresett termékeket.

Játékok gyerekeknek
Lego játékok Magno Arc Word Winder - Szófolyondár Blendy Pens Sprayza Filly Witchy különleges HOTEL társasjáték HexBug Warriors HexBug Aquabot 2.0 Filly Witchy póni
CsomagkövetésVásárlói vélemények