M-Ágnes Játéknagykereskedés
Filly PóniElválasztóGyüjtögetős játékokElválasztóHexBugElválasztóKreatív játékokElválasztóPlüss figurákElválasztóTársasjátékElválasztóÚJDONSÁGElválasztó
Kulcsszó, vonalkód
Termékkategória
Korcsoport
Nem
Márka
Árkategória

Nagyító
Kereső lezárás

Bemutatkozás

Cégünk 1990-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdetben klasszikus játék nagykereskedelmi tevékenységet folytatva alapozta meg jövőjét a társaságunk és így ismerte meg a magyar játékpiacon tevékenykedő cégeket. A fejlődő gazdasági helyzet lehetővé tette a cég számára a gyors fejlődést és a saját import tevékenység beindítását. A saját termékek importját 1995-ben kezdte meg a cég. Kezdeti főbb termékeink: plüss figurák, társasjáték és egyéb játékszerek. Később folyamatosan bővülő termékskálával és saját brand kialakításával szerezte meg a M-Ágnes Bt. a hírnevét a magyar játékpiacon.

Játékok gyerekeknek

Napjainkban a kedvező árkategóriás termékek körét kiegészítve olyan termékekkel is foglalkozunk, melyek magyarországi forgalomba hozatalára kizárólagos jogtulajdonnal rendelkezünk. Termékeink között találhatóak reklámozott játékok is, melyeket a legnépszerűbb gyermekcsatornákon hirdetünk. Az igényes társasjáték kiemelt helyet foglal el termékpalettánkon. Az átlalunk forgalmazott játékok megtalálhatok a M-Ágnes Játék Webáruház kínálatában, ahol a játék vásárlás egyszerű, gyors és megbízható. Cégünkre mai napig jellemző a családi hangulat és a játékok iránt érzett szenvedély és szeretet.

Forgalmazott márkák

A M-Ágnes játékbolt számos márka hivatalos magyarországi importőre, ilyenek például a Filly Póni, HexBug, Predasaurs, Zombie Zity, Fuzzoodles, termékek, Basic Concepts társasjátékok és szabadtéri játékok, Magno Arc, a minőségéről híres Queen Games társasjáték család, Luna Magica és Happy Puppy kártyák.

Célunk a magyar vásárlóknak az európai normákat és minőséget teljesítő a vásárlói igényeket kielégítő legújabb és legérdekesebb termékek importja. Emellett feladatunknak érezzük a játékok iránti szeretet népszerűsítését és a játékok a gyerekek és fiatalok fejlődésében betöltött fontosságának hangsúlyozását!

M-Ágnes épület   Mágnes épület

Akciós játékok gyerekeknek
Terméknév
5-12 éves korig
1.190 Ft
 » 890 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
490 Ft
 » 390 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
2.490 Ft
 » 1.990 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
990 Ft
 » 790 Ft
Terméknév
6-9 éves korig
1.290 Ft
 » 799 Ft
Terméknév
6-15 éves korig
9.588 Ft
 » 7.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
3.990 Ft
 » 2.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
2.990 Ft
 » 990 Ft
Tony Hawk távirányítós ujjgördeszka
LEGO újdonságok 2015
M-Ágnes játékbolt és webáruház
1225 Budapest, Ipartelepi u. 3.
Telefon: 36 (1) 207-0664
Fax: 36 (1) 210-3897


NoFlash
Kosár tartalma
Akciós játékok
TV reklámos játékok
Felhasználó:
Jelszó: 


Játékbolt, játékáruház
Online játékbolt
A M-Ágnes játékáruház egy megbízható és egyszerűen kezelhető internetes játékbolt. 25 éves szakmai tapasztalatunkkal a játékpiac meghatározó szereplői vagyunk. Szállítás csak 990 Ft, de már 10.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes az egész ország területén. Az oldal tetején található intelligens keresőmodul segítségével pedig gyerekjáték megtalálni a keresett termékeket.

Játékok gyerekeknek
Lego játékok Magno Arc Word Winder - Szófolyondár Blendy Pens Sprayza Filly Witchy különleges HOTEL társasjáték HexBug Warriors HexBug Aquabot 2.0 Filly Witchy póni
CsomagkövetésVásárlói vélemények