M-Ágnes Játéknagykereskedés
Filly PóniElválasztóGyüjtögetős játékokElválasztóHexBugElválasztóKreatív játékokElválasztóPlüss figurákElválasztóTársasjátékElválasztóÚJDONSÁGElválasztó
Kulcsszó, vonalkód
Termékkategória
Korcsoport
Nem
Márka
Árkategória

Nagyító
Kereső lezárás

Smoodoos világa

A Smoodoos.hu egy biztonságos online-társadalom fiataloknak 7 és 15 éves kor között. A Smoodook első ránézésre dundi plüss figurák, melyek egy közösségi oldalon életre kelnek. A fiatalok több különböző vidám karakter közül választhatnak. Minden Plüss Smoodoo-hoz jár egy egyedi magyar azonosító kód. Ezzel a kóddal tud az ifjúság a Smoodoos.hu-n regisztrálni és dundi barátját az interneten életre kelteni.

A tagság ingyenes. Mindemellett az oldal távol tartja magát a nem fejlesztő célú tömeges reklámoktól és minden egyéb külső behatástól. A Smoodoos alapötlete, hogy a gyermekeknek biztosítsunk egy platformot, melynek tartalmát saját kreativitásukkal, felnőtt befolyás nélkül tudják formálni és fejleszteni. Az érdeklődő szülők és gondviselők a smoodoos.info oldalon minden további felvilágosítast megtalálhatnak, mint például a következő kérdéseket: Mi is az a Plüss Smoodoo, milyen a minősége, milyen biztonsági rendszerekkel rendelkezik az oldal stb. Az alap információk megismerese után pedig a szülők és a gyerekek beléphetnek a Smoodook szuper és biztonságos világába. Sok vidámságot kíván ehhez a Smoodoos magyar fejlesztőcsapata!

Szórakozás biztonsággal

A legkülönlegesebb a Smoodoos.hu oldalon, hogy a gyerekek egymás közt maradnak. Ezért egy ötletes biztonsági rendszer a felelős, mely több szinten ellenőrzi a felhasználókat és az oldal tartalmát.

A Smoodoos biztonsági rendszere egyedülálló. A gyerekek munkáját igényli, mert válaszaik a véletlenszerû kérdésekre az iskoláról meg kell hogy egyezzenek az iskoltársaikéval. Ez és más intézkedések megakadályozzák a felnőttek feljelentkezését. Mindezek a fiatalokat veszélyezetető tartalmaktól is megvédenek. A tökéletes válaszegyezés a Smoodoos.hu-n az egyre növekvő tagszám mellett egyre biztonságosabbá teszi a rendszert – szemben sok más közösségi oldallal.

Minden jelentkező gyermeknek az adatait ellenőrzzük, úgy mint: egyeznek-e az e-mail és címadatok, a megjelőlt iskola és osztály. A kellő biztonság fenntartása érdekében akár még postai úton küldött végleges azonosító kódot is küldhet a Smoodoos csapata. Továbbá a biztonság érdekében minden szöveg, kép, videó és a még a beszélgetések is felügyelet alatt állnak a Smoodoos oldalán. Minden ide tartozó adatot egy külön biztonsági csoport ellenőriz, és ha szükséges, akkor kijavít.

11 év alatti gyermekeknél szükség lehet írásos beleegyezésre a szülők részéről. Kérésre a legifjabb Smoodoos felhasználók aktivitásáról rendszeres összesítést küldünk az érdeklődő szülőknek.

A közösségi szabályok ellen vétőket azonnal megkeressük és figyelmeztetjük. Ismételt szabályszegés esetén a tagságot átmenetileg vagy véglegesen felfüggeszthetjük. Újabb jelentkezés ezután nem lehetséges.

Gyere és csatlakozz te is!

Az ingyenes próba regisztrációhoz kattints erre a linkre: http://hu.smoodoos.com/user/registration/1

Minden, ami a fiatalokat érdekelheti!

A Smoodoos.hu oldalon a gyerekek találkozhatnak barátaikkal, barátságokat köthetnek (csevegés, blogozás, játék) teljes nyugalomban. A regisztráció és a felhasználói fiók kitöltése után mindenki beállíthatja a saját Smoodoo-profilját, és megadhatja önmagáról és érdeklődési köreiről a legfontosabb tudnivalókat. Természetesen ezeket az adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek és bizalmasan kezeljük. Ezek az adatok csak abban segítenek, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatokat alakíthassanak ki a fiatalok a hasonló érdeklődésû társaikkal.

A Smoodoos.hu lehetőve teszi a gyerekeknek, hogy a híreket és az életükkel kapcsolatos újdonságokat e-mailben vagy 3D-csevegőszobában megosszák másokkal is. Játszhatnak vagy kedvenc témáiknak csevegő klubokat alapíthatnak. Mindehhez plusz funkciók jönnek, mint például a vidám animációk vagy az úgynevezett Doo-k megszerzése és elköltése. A Doo-k a virtuális fizetőeszköz a Smoodoos.hu oldalon. A plusz funkciók a Plüss Smoodoo vásárlásával és további Smoodook gyûjtésével lesznek elérhetők. Minden Smoodoos.hu-n végzett tevékenység, legyen az blogírás, vagy egy játékon belüli rekord elérése, értékes Doo-pontokat ér. Ezeket a gyerekek az oldalon tárgyakra, hátterekre és animációkra cserélhetik be.

FONTOS: Valódi pénz a Smoodoos.hu-n nem kerül kiosztásra. Semmi sem vehető az oldalon! A közösség csak szabályozott időkereteken belül, reggel 6-tól este 10-ig érhető el. Az egyedi azonosító kóddal csak a magyar oldalra lehet felregisztrálni.

Tony Hawk távirányítós ujjgördeszka
LEGO újdonságok 2015

TV reklámos játékok gyerekeknek

Predasaurs DNS gyűjtőzacskó
5-9 éves korig
590 Ft
Sprayza - Színkavalkád1
4-12 éves korig
1.390 Ft
Sprayza - Fiús szett
4-12 éves korig
2.990 Ft
Sprayza - Lányos szett
4-12 éves korig
2.990 Ft
Tagamoto kis szett kék (Checkmate 122)
4-10 éves korig
4.990 Ft
HexBug Aquabot Cápa Narancs
3-9 éves korig
1.990 Ft
Word Winder - Szófolyondár
6-99 éves korig
3.990 Ft
Paintastic 5 db-os toll
4-12 éves korig
1.690 Ft
Akciós játékok gyerekeknek
Terméknév
5-12 éves korig
1.190 Ft
 » 890 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
490 Ft
 » 390 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
2.490 Ft
 » 1.990 Ft
Terméknév
5-9 éves korig
990 Ft
 » 790 Ft
Terméknév
6-9 éves korig
1.290 Ft
 » 799 Ft
Terméknév
6-15 éves korig
9.588 Ft
 » 7.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
3.990 Ft
 » 2.990 Ft
Terméknév
5-18 éves korig
2.990 Ft
 » 990 Ft
M-Ágnes játékbolt és webáruház
1225 Budapest, Ipartelepi u. 3.
Telefon: 36 (1) 207-0664
Fax: 36 (1) 210-3897


NoFlash
Kosár tartalma
Akciós játékok
TV reklámos játékok
Felhasználó:
Jelszó: 


Játékbolt, játékáruház
Online játékbolt
A M-Ágnes játékáruház egy megbízható és egyszerűen kezelhető internetes játékbolt. 25 éves szakmai tapasztalatunkkal a játékpiac meghatározó szereplői vagyunk. Szállítás csak 990 Ft, de már 10.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes az egész ország területén. Az oldal tetején található intelligens keresőmodul segítségével pedig gyerekjáték megtalálni a keresett termékeket.

Játékok gyerekeknek
Lego játékok Magno Arc Word Winder - Szófolyondár Blendy Pens Sprayza Filly Witchy különleges HOTEL társasjáték HexBug Warriors HexBug Aquabot 2.0 Filly Witchy póni
CsomagkövetésVásárlói vélemények