M-Ágnes Játéknagykereskedés
Filly PóniElválasztóGyüjtögetős játékokElválasztóHexBugElválasztóKreatív játékokElválasztóPlüss figurákElválasztóTársasjátékElválasztóÚJDONSÁGElválasztó
Kulcsszó, vonalkód
Termékkategória
Korcsoport
Nem
Márka
Árkategória

Nagyító
Kereső lezárás

Slingers

Slingers YouTube akció

Most Slingers rajongó barátaiddal együtt lehetőséget kaptok arra, hogy hatalmas kedvezménnyel* vásárolhassatok a M-Ágnes Játék Webáruházban az összes Slingers termékből. Nem kell mást tenned, mint készíteni egy 20 másodperces videót, amin látszik, hogy ennyi idő alatt hány medált szedtek fel Slingers a céllövővel. Ha nem látszik minden találat, az is elég, ha megírod nekünk. Töltsd fel ezt a filmet a YouTube-ra (www.youtube.com) és küldd el nekünk a linket az info@slingers.hu e-mail címre. Ahányan látszódtok a videón, annyian vásárolhattok kedvezményes áron* webáruházunkban.

A videód linkjét tartalmazó e-mailre válaszolni fogunk, melyben egy kódot küldünk. Ezzel érvényesítheted a kedvezményes árakat, melyet a vásárlás során - a megjegyzés mezőben - kell megadni. A szállítási és fizetési feltételeket a www.m-agnes.hu oldalon találhatod meg. A kedvezményes árakat a raktárkészlet erejéig tudjuk biztosítani!

További kérdéseid esetén a 06-30-670-6967-es telefonszámon kaphatsz tájékoztatást.

M-Ágnes játékbolt és webáruház
1225 Budapest, Ipartelepi u. 3.
Telefon: 36 (1) 207-0664
Fax: 36 (1) 210-3897


NoFlash
Kosár tartalma
Akciós játékok
TV reklámos játékok
Felhasználó:
Jelszó: 


Játékbolt, játékáruház
Online játékbolt
A M-Ágnes játékáruház egy megbízható és egyszerűen kezelhető internetes játékbolt. 25 éves szakmai tapasztalatunkkal a játékpiac meghatározó szereplői vagyunk. Szállítás csak 990 Ft, de már 10.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes az egész ország területén. Az oldal tetején található intelligens keresőmodul segítségével pedig gyerekjáték megtalálni a keresett termékeket.

Játékok gyerekeknek
Lego játékok Magno Arc Word Winder - Szófolyondár Blendy Pens Sprayza Filly Witchy különleges HOTEL társasjáték HexBug Warriors HexBug Aquabot 2.0 Filly Witchy póni
CsomagkövetésVásárlói vélemények